Contactează-ne: 0720.150.000

Transport Gratuit la comenzile de peste 199 lei

Livrare & Retur

Politica de Livrare:

Comenzile plasate pe site-ul nostru sunt expediate prin intermediul serviciului SameDay Curier Rapid. În mod obișnuit, veți primi produsele comandate într-un interval de 1-3 zile lucrătoare, cu excepția perioadelor aglomerate, cum ar fi Crăciunul sau Black Friday, etc.

Comenzile plasate pe site-ul nostru beneficiază de următoarele opțiuni de livrare:

  1. Livrare la adresa indicată:
    Costul livrării la adresa dumneavoastră este de 19.99 lei pentru fiecare comandă.
  2. Livrare la Easybox:
    Costul livrării la un Easybox este de 14.49 lei pentru fiecare comandă.

De asemenea, dorim să vă informăm că comenzile în valoare de peste 199 de lei beneficiază de livrare gratuită, indiferent de opțiunea de livrare aleasă.

Vă rugăm să aveți în vedere că, în cazul livrării la adresa indicată, este necesar să ne furnizați informațiile corecte și complete pentru a asigura o livrare fără probleme. Pentru livrarea la Easybox, vă rugăm să alegeți un punct Easybox convenabil pentru dumneavoastră.

De menționat faptul că este posibil ca livrarea să fie afectată de factori externi, precum condițiile meteo extreme. Vă rugăm să înțelegeți că pot apărea întârzieri neașteptate, dar vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a livra comenzile în cel mai scurt timp posibil.

Politica de Retur:

Politica noastră de retur este simplă și transparentă. Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și dorim să vă asigurăm că sunteți mulțumit de achizițiile făcute de pe site-ul nostru. Dacă nu sunteți complet satisfăcut cu un produs achiziționat, vă oferim posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile de la primirea acestuia.

Pentru a beneficia de retur, produsul trebuie să fie în stare perfectă, în ambalajul original și să nu prezinte semne de uzură sau deteriorare cauzate de manipulare inadecvată. Vă rugăm să rețineți că anumite produse pot fi excluse din politica noastră de retur, cum ar fi produsele personalizate sau consumabilele care nu pot fi returnate din motive de igienă.

Pentru a iniția procesul de retur, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru. Vă vom furniza instrucțiunile necesare și vă vom ghida în procesul de returnare a produsului. Vă recomandăm să păstrați dovada de livrare a returnării, precum și să asigurați produsul în timpul transportului de retur, pentru a evita pierderile sau deteriorările neintenționate.

După primirea și verificarea produsului returnat, vom proceda la rambursarea contravalorii acestuia în termenul legal prevăzut. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a procesa returul cât mai rapid posibil și pentru a vă oferi suportul necesar pe durata acestui proces.

Vă rugăm să rețineți că costurile de transport aferente returului vor fi suportate de către dumneavoastră, cu excepția situațiilor în care produsul este defect sau a fost livrat în mod incorect.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență în legătură cu politica noastră de retur, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi o experiență de cumpărături plăcută și fără griji.

Excepții de la Politica de Retur:

Există câteva excepții de la politica noastră de returnare. Aceste excepții sunt în conformitate cu legislația în vigoare și includ următoarele:

  1. Produsele personalizate sau fabricate conform specificațiilor clientului.
  2. Produsele care au fost desigilate de către client și nu pot fi returnate din motive de igienă sau pentru protecția sănătății (de exemplu, lenjerie intimă, costume de baie etc.).
  3. Alte produse care sunt exceptate de la regulile de returnare în conformitate cu legea.

Înainte de a returna un produs, vă rugăm să verificați dacă acesta se încadrează în una dintre aceste excepții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că suntem disponibili pentru a vă ajuta în orice fel posibil.

Asistență Comandă