Contactează-ne: 0720.150.000

Transport Gratuit la comenzile de peste 199 lei

Centru Ajutor Clienți

Suntem aici să te asistăm.

Întrebări cu privire la comenzi

Comenzi și livrare

Acceptăm următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar, ramburs.

În mod normal, livrarea produselor durează între 1 și 3 zile lucrătoare, în funcție de destinație și de metoda de transport aleasă. În perioadele aglomerate, cum ar fi Crăciunul, Black Friday sau alte sărbători, este posibil să existe întârzieri în procesul de livrare. Vă rugăm să fiți înțelegători în astfel de situații, dar ne asigurăm că facem tot posibilul pentru a livra comenzile în timp util și în condiții optime.

Oferta noastră de dimensiuni variază în funcție de produs, dar în general acoperim dimensiunile de la XS la XXL. Pentru detalii specifice, vă rugăm să consultați pagina de dimensiuni a fiecărui produs.

Puteți verifica statusul comenzii dvs. accesând contul dvs. de pe site-ul nostru și vizualizând informațiile aferente comenzii respective. De asemenea, veți primi actualizări periodice prin e-mail, pe parcursul procesului de livrare.

Sigur! Avem o echipă dedicată de experți în modă, care poate oferi consultanță și recomandări personalizate. De asemenea, pe site-ul nostru veți găsi ghiduri utile și sfaturi de stil, pentru a vă ajuta să vă alegeți produsele potrivite.

Dacă trebuie să schimbi un produs sau să îl returnezi

Retur și Schimb

Perioada în care puteți efectua un retur este de 14 zile de la primirea comenzii.

Conform legii, produsele din categoriile „lenjerie intimă” și „costume de baie” nu pot fi returnate. Aceasta este o excepție de la politica noastră generală de retur.

Produsul trebuie să fie în stare perfectă, cu toate etichetele atașate și în ambalajul original. În plus, trebuie să furnizați dovada achiziționării produsului.

Costurile de returnare sunt suportate de către client. Vă rugăm să fiți conștienți că nu vom putea accepta retururi pentru produse care nu respectă condițiile noastre de retur.

Vă vom restitui banii în contul bancar folosit pentru achiziționarea produsului, în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat.

Pentru a efectua un retur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon și să ne furnizați informațiile necesare pentru a procesa cererea dumneavoastră de retur. Vă vom furniza instrucțiuni detaliate privind modul de returnare a produsului.

Da, puteți să schimbați un produs cu altul, cu condiția ca produsul să fie în stare perfectă, cu toate etichetele atașate și în ambalajul original. Vă rugăm să fiți conștienți că produsele din categoriile „lenjerie intimă” și „costume de baie” nu pot fi schimbate, în conformitate cu ordonanța de urgență 34/2014.

Costurile de schimb sunt suportate de către client. Vă rugăm să fiți conștienți că nu vom putea accepta schimburi pentru produse care nu respectă condițiile noastre de schimb.

Perioada în care puteți efectua un schimb este de 14 zile de la primirea comenzii.

Asistență Comandă