Contactează-ne: 0720.150.000

Transport Gratuit la comenzile de peste 199 lei

Răspunsuri pentru întrebările tale

Întrebări Frecvente

Acceptăm următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar, ramburs.

În mod normal, livrarea produselor durează între 1 și 3 zile lucrătoare, în funcție de destinație și de metoda de transport aleasă. În perioadele aglomerate, cum ar fi Crăciunul, Black Friday sau alte sărbători, este posibil să existe întârzieri în procesul de livrare. Vă rugăm să fiți înțelegători în astfel de situații, dar ne asigurăm că facem tot posibilul pentru a livra comenzile în timp util și în condiții optime.

Oferta noastră de dimensiuni variază în funcție de produs, dar în general acoperim dimensiunile de la XS la XXL. Pentru detalii specifice, vă rugăm să consultați pagina de dimensiuni a fiecărui produs.

Puteți verifica statusul comenzii dvs. accesând contul dvs. de pe site-ul nostru și vizualizând informațiile aferente comenzii respective. De asemenea, veți primi actualizări periodice prin e-mail, pe parcursul procesului de livrare.

Sigur! Avem o echipă dedicată de experți în modă, care poate oferi consultanță și recomandări personalizate. De asemenea, pe site-ul nostru veți găsi ghiduri utile și sfaturi de stil, pentru a vă ajuta să vă alegeți produsele potrivite.

Încă ai nevoie de ajutor?

Intră în contact cu noi

Asistență Comandă